lauantai 5. kesäkuuta 2010

Vähiin se käy ennen kuin loppuu

Kyllä, opinnäytetyö alkaa olemaan valmis. Aiheen pyörätuolin nostoistuin on jo saanut alan ammattilaisten testausta osakseen mm. fysioterapeutin toimesta. Palaute oli jokaiselta testaajalta vahvasti plusmerkkistä. Alustava päätöskin on tehty jatkon kannalta: kyllä, tuotekehitystä on aiheellista jatkaa. Kunhan perusbyrokratiat ja projektin ylösajo saadaan aikaiseksi, riittänee tämän vermeen kehittämisessä minulle töitä melko pitkäksi ajaksi eteenpäin...olettaen, että kampe tosiaan saadaan vietyä jatkokehitykseen saakka. Toivotaan parasta.

Viimeisimmästä versiosta ei ole kuvia (erona pehmustettu istuinlevy mekaniikan päällä ja pienet jatkovarret eturenkaiden ripustuksissa), mutta tässä kuitenkin yksi räpsy mistä selviää istuimen asema ala- ja yläasennossa.

Kyllähän tässä meinaa hieman kiire tulla, kun tulevan viikon torstaihin (10.6.) mennessä pitää
- tehdä käyttäjäraporteista yhteenveto + analyysi
- palauttaa viimeisin versio työstä sekä ohjaajalle, että kielentarkastajalle
- tehdä tarvittavat korjaukset
- palauttaa uusi versio ja saada siitä hyväksyntä
- suorittaa kypsyysnäyte hyväksytysti
- tehdä tutkintohakemus

No, eipähän ole liikaa vapaa-aikaa ensi viikolla. Arvioin tällä hetkellä, että minulla on noin 50 % mahdollisuudet saavuttaa tavoite. Muutoin valmistuminen siirtyy syksyyn, mutta se on lähinnä byrokraattinen seikka. Papereihin tulee muuten kaikki samat merkinnät, mutta yksi päivämäärä on elokuulla, eikä kesäkuulla.

1 kommentti:

  1. Tuotekehitys on kyllä tärkeää. Oli mukava kuulla tästäkin projektista. Eno myös kertoi juuri, että etsivät kokoonpanopalvelua sekä ammattilaista myös heidän tuotetestaukseen. https://www.promec.fi/kokoonpano

    VastaaPoista